De restaurateurs in Houffalize nodigen u uit!


la fleur de thym houffalize

 

La Fleur de Thym vous accueille....

...en biedt gasten van Chalet Houffalize

een gratis koffie met versnaperingen.

 

Zelf kokerellen in de chalet is weliswaar gezellig, maar ook een avondje uit eten is zeker niet te versmaden. De restaurateurs van stad Houffalize nodigen u bij deze graag uit om de lokale keuken te komen ontdekken.

Chalet Houffalize is er fier op u dit exclusief voordeel te kunnen bieden, u hartelijk aangeboden door de lokale Horeca-uitbaters van het stadje Houffalize. Laat deze kans niet liggen, en laat u verrassen!

Het restaurant La Fleur de Thym trok al snel de aandacht van de recensenten: het restaurant krijgt als enige eetgelegenheid in de streek een Bib Gourmand. Lid van de "Jeunes restaurateurs d' Europe" staan David en Olivea garant voor een ware ontdekkingstocht van mediteraanse geuren en smaken. Als aperitief raden wij u een schuimwijn aan, gearomatiseerd met een likeur op basis van tijm. Reserveren is dan ook warm aanbevolen.

Prijsklasse: EUR 30pp.

Onze gasten krijgen bij reservatie een coupon toegestuurd. Op vertoon van deze coupon biedt La Fleur de Thym u na de maaltijd een gratis koffie met versnaperingen aan.

Een bezoek dat u niet zal teleurstellen, dat kunnen we persoonlijk garanderen!