Uit eten in Houffalize...


Chez l'italien

 

Chez l'Italien vous accueille....

...en biedt gasten van Chalet Houffalize

10% korting op de afrekening.

 

Zelf kokerellen in de chalet is weliswaar gezellig, maar ook een avondje uit eten is zeker niet te versmaden. De restaurateurs van stad Houffalize nodigen u bij deze graag uit om de lokale keuken te komen ontdekken.

Chalet Houffalize is er fier op u dit exclusief voordeel te kunnen bieden, u hartelijk aangeboden door de lokale Horeca-uitbaters van het stadje Houffalize. Laat deze kans niet liggen, en laat u verrassen!

Het restaurant l'Italien bevindt zich in het centrum van Houffalize, tegenover de Delhaize. Sinds de opening is het restaurant een trekpleister gworden, zowel voor de locals, als voor de toerist. Eigenaar Slivio serveert u niet minder dan 27 types ovenverse, zelf gemaakte pizza's.

Onze suggestie: kies voor het scherp geprijsde menu, aan EUR 19,5. Deze voorziet in een voorgerecht (garnaalkroketten, Italiaanse charcuterie of Fondue Parmesan), een hoofdgerecht (pizza of pasta naar keuze) en een dessert. Prijs/kwaliteit is onklopbaar.

Maar Silvio heeft nog een extraatje voor onze gasten: Op vertoon van een coupon (ligt klaar voor u in de chalet) geniet u 10% korting op uw rekening.

Geniet van uw maaltijd bij Chez l'Italien - en die Silvio de groeten van Chalet Houffalize!

Chez l'Italien - Place roi Albert 20, 6660 Houfalize. Tel. 061/46.46.11