Uit eten in Houffalize...


bistrot des saveurs

 

Le Bistrot des Saveurs vous accueille....

...en biedt gasten van Chalet Houffalize

een gratis koffie met versnaperingen.

 

Zelf kokerellen in de chalet is weliswaar gezellig, maar ook een avondje uit eten is zeker niet te versmaden. De restaurateurs van stad Houffalize nodigen u bij deze graag uit om de lokale keuken te komen ontdekken.

Chalet Houffalize is er fier op u dit exclusief voordeel te kunnen bieden, u hartelijk aangeboden door de lokale Horeca-uitbaters van het stadje Houffalize. Laat deze kans niet liggen, en laat u verrassen!

Het restaurant Le Bistrot des Saveurs was reeds welgekend door de lokale bevolking, maar wordt anno 2014 ook ontdekt door een fijnproeverspubliek door het toekennen van zijn eerste "Bib Gourmand". Kom hier uw gastronomisch geheugen opfrissen met een forel fumee a la minute of een huisgemaakte pate. U vindt op de aantrekkelijk geprijsde kaart ook moderne invloeden.

Prijsklasse: EUR40pp.

Reservatie is gewenst, de plaatsen zijn beperkt (061 28 81 40). Dit restaurant wil zijn gasten in rust laten genieten van zijn culinaire hoogstandjes, en is hierdoor minder aangewezen voor gezinnen met veel kinderen.

Onze gasten krijgen bij reservatie een coupon toegestuurd. Op vertoon van deze coupon biedt Le Bistrot des Saveurs u na de maaltijd een gratis koffie met versnaperingen aan.

Adres: Rue de La Roche 32 te Houffalize, op minder dan 3 minuten van de chalet.

Een bezoek dat u niet zal teleurstellen!