Ons huisje in de Ardennen

Vrijstaande woning met 4 slaapkamers

Waar en Wat?

Vrijstaande vakantiewoning op wandelafstand van Houffalize. Dit is ons rustplekje in de natuur, waar we zelf om de paar weekends naartoe gaan!

Supercompleet ingericht - 2 verwarmde terrassen, BBQ,.... Onderverdiep met THX Home-Theatre, sauna,...

Voor wie?

Vrienden en kennissen kunnen de woning huren aan een vriendenprijs. Neem je daarnaast gasten mee die wijzelf niet persoonlijk kennen, dan geldt een marktconform tarief.

Liever iets goedkoper? Weet dat er in dezelfde straat andere woningen verhuurd worden.

Bed- en badlinnen

Of je neemt alles mee van thuis, of je gebruikt de aanwezige linnensets (hoeslaken, kussensloop, donsovertrek, handdoek + badlaken). Er zijn 4 sets per persoon/bed aanwezig. In dat laatste geval verwachten we alles gewassen en gestreken terug.

Energieverbruik

De woning wordt elektrisch verwarmd. Samen met de Sauna, kookplaten, etc kan de energierekening al snel oplopen. Daarom vragen we het verbruik te vergoeden aan kostprijs (momenteel €0,46/Kw), op basis van tellerstanden.

Bij vertrek: schoonmaak

We verwachten de woning netjes terug te vinden. Omdat die na jullie verblijf mogelijks weer een poosje leeg zal staan, sturen we een checklist voor het uitschakelen van toestellen (boiler,...) en het afsluiten van de woning.

Eigen gebruik

Omdat we zelf regelmatig van de woning gebruik maken, liggen er veel van onze persoonlijke spulletjes, en blijft ons eigen bed (slaapkamer gelijkvloers) steeds opgemaakt voor onszelf. Enkel de drie slaapkamers op het verdiep zijn dus vrij voor gebruik.

Fotoreeks

Prijzen

Vrienden & Familie
Vrienden & Familie + derden
2 Nachten

Weekend

250
650
7 Nachten

Week

450
1150
per kW

Energie

0,46
0,46