Onze woning in Turkije

Beach Resort aan de Turkse Rivièra

Waar en wat?

Queenaba Beach Resort is een groot resort aan de Turkse Zuidkust, in 1ste lijn aan zee. 6 zwembaden, raftingbaan, tennisterreinen, voetbalterrein, alsook een privaat strand met ligbanken en pier.

Wij hebben een appartement op de hoogste verdieping (175m3, 3 slaapkamers, 2 badkamers).

Virtueel bezoek domein

Virtueel bezoek appartement

Voor wie?

De woning wordt niet aan derden verhuurd. Enkel vrienden en familie (en hun inwonende gezinsleden) kunnen van de woning gebruik maken.

In de zomermaanden kan het erg warm zijn. Wie niet goed tegen de hitte kan, kiest beter een periode net voor of net na de zomermaanden. Het appartement is voorzien van airco in alle ruimtes.

Bed- en badlinnen

Je gebruikt de aanwezige linnensets (hoeslaken, kussensloop, donsovertrek, handdoeken,...). Nadien kan je deze gewassen en gestreken achterlaten (er is een wasmachine), of je kan dit ook laten doen (EUR 50).

Vergoeding voor Energieverbruik

Omdat de energierekening al snel kan oplopen (alle kamers hebben airco) vragen we om het verbruik te vergoeden aan kostprijs (momenteel €0,3/Kw).

Bij aankomst: schoonmaak

De woning wordt slechts een enkele keer per jaar door onszelf gebruikt. Het is daarom noodzakelijk de woning te laten poetsen voor uw aankomst, ook de terrasmeubelen worden dan klaargezet, en de woning wordt gelucht. Kostprijs hiervoor is EUR 75.

Praktisch: Reis

Lokale luchthaven: Adana. Er zijn rechtstreekse lijnvluchten vanuit Brussel, Düsseldorf en Keulen. Richtprijs 160-350 euro pp., naargelang seizoen.

Verplaatsing naar resort (1u) met taxi (EUR 60), maar je kan beter een wagen huren (reken op ong. EUR 22/dag). Dat laatste is zeker aan te raden om uitstappen te maken, steden te bezoeken,... Ook is Cappadocie slechts 2 uur hier vandaan!

Fotoreeks

Prijzen

7 Nachten

Week

350
14 Nachten

2 Weken

600
Schoonmaak

Per verblijf

75