Ligging
Adres: Rue de la Tannerie 4, Houffalize. Deze weg is voor veel GPS-toestellen niet gekend (E40/E25 Brussel Luik Bastogne: Afrit Houffalize (afrit 51) - kies richting Houffalize In het centrum, neem richting "La Roche". Na ong 500 meter komt u voorbij de brandweer (links), en de "Moulin Bock". Daarna slaat u links af over het bruggetje. Rij naar rechts (betonwegje) - pad draait al snel steil omhoog. GPS coordinaten : N50 07.646 - E005 46.702
Aankomst/Vertrek
Aankomst op zaterdag vanaf 16u, vertrek op zaterdag uiterlijk om 10u. Indien de beschikbaarheid het toelaat, kan hiervan worden afgeweken.
Bezetting
Om kleinere gezelschappen ook toe te laten te genieten van Chalet Houffalize, bieden we een voordelig huurtarief. Bij het tarief tot 2 personen wordt 1 slaapkamer ter beschikking gesteld (de andere slaapkamers worden gesloten). Bij het tarief tot 4 personen worden 2 slaapkamers ter beschikking gesteld (de andere slaapkamers worden gesloten). De bezettingsbeperking geldt voor de ganse duur van het verblijf.
Huurperiode
Principieel kan enkel worden gehuurd per week, met aankomst en vertrek telkens op zaterdag. Indien de periode 2 weken voor de gewenste vertrekdatum nog beschikbaar is, kan hiervan worden afgeweken, en kan desgevallend ook per weekend (vrijdag tot zondagavond) worden verbleven. Huurprijs = 70% van de weekprijs.
Energie
De energiekost wordt aangerekend volgens effectief verbruik, aan kostprijs (€0,29/Kw). De meterstanden worden genoteerd bij aankomst en vertrek. Aangezien de woning is uitgerust met zonnepanelen, geven deze meterstanden niet uw effectief verbruikte energie weer (de teller draait namelijk terug bij zonlicht). De productie van de zonnepanelen gedurende uw verblijf wordt verrekend met de meterstanden.
Schoonmaak
De schoonmaak is verplicht.
Beddegoed en handdoeken
We voorzien voor onze gasten een hotelservice (opgemaakte bedden bij aankomst, handdoekpakket voor elke gast), omdat we menen dat u een vakantie niet hoeft te starten met de opmaak van bedden. Indien u er echter aan houdt zelf beddegoed en handdoeken mee te nemen, kunnen wij een korting toepassen op de huurprijs van €10 per persoon.
Waarborg
De waarborg bedraagt €250. U krijgt de terugbetaling van de waarborg via bankoverschrijving, onder aftrek van de energiekost. Terugbetaling gebeurt onmiddellijk na de controle.
Annulatie
• Bij annulering tot 12 weken voor aankomst wordt het voorschot integraal terugbetaald. • Bij annulering tussen 6 en 12 weken voor aankomst wordt de helft van het voorschot (€50) terugbetaald. • Bij annulering binnen de 6 weken voor aankomst is het voorschot niet terugbetaalbaar • Bij annulering tussen de 2 en 6 weken voor aankomst is de helft van het saldo (terug)betaalbaar. • Bij annulering binnen de 2 weken voor aankomst is het saldo niet terugbetaalbaar..