Onze vakantiewoning

6 personen (4 slaapkamers)

Over de woning

Chalet Houffalize is een comfortabele vakantiewoning met 4 ruime slaapkamers. De woning bevindt zich net buiten het dorp, langsheen een klein pad in de heuvels rond Houffalize.

Het pad loopt even verderop in de omliggende bossen, de rust is er compleet. U zit in de volle natuur, maar toch op wandelafstand van het dorp, met zijn winkels, restaurants, terrasjes,...

Voor wie?

De woning wordt uitsluitend verhuurd voor gebruik in gezinsverband. Doordat er slechts één badkamer is, beperken we de bezetting tot max. 6 personen.

De woning is niet voorzien op jongerengroepen of mountainbikers.

Verhuur: enkel in Hoogseizoen

De woning wordt enkel verhuurd tijdens het hoogseizoen (Juli/Aug, Eindejaarsperiode).

We bieden geen weekend-verblijf aan, er wordt enkel per volledige week verhuurd (zaterdag - zaterdag).

Optionele Hotelservice

Geen zin om je vakantie te starten met het opmaken van bedden? Neem onze hotelservice. De bedden zijn bij aankomst reeds opgemaakt met fris bedlinnen. Een handdoekpakket (1 pakket per persoon) met kleine toiletartikelen ligt klaar.

2 mooie terrassen

Beide terrassen zijn verlicht, voor lange zomeravonden buiten. Het lounge-terras is overdekt, het achterterras is verwarmd. Een splinternieuwe gas-BBQ staat klaar voor gebruik.

Relaxruimte met Sauna

Ruime (en in de zomer heerlijk koele) relaxruimte met traditionele Tylo Sauna, zithoek, en... een bibliotheek. Wanneer heeft u nog eens de tijd gehad een goed boek te lezen?

Home Theatre

Een avondje Cinema of voetbal? De relaxruimte is uitgerust met een state-of-the-art Home Theatre systeem met HD-projector, 5.1 surround geluidsinstallatie, en MediaServer.

Fotoreeks

Prijzen en beschikbaarheid

Seizoen 2023

  • Schoonmaak € 90
  • Energie € 0,48/Kw
  • Bed & badlinnen (optioneel) € 110
  • Waarborg € 250
Juli Augustus 23 Dec 30 Dec
xxx/week

Interesse? Stuur ons een berichtje!

chalet houffalize
Copyright © 2023 Chalet Houffalize.