Onze woning in Oostenrijk

Aan de skiliften van het Zillertal Arena skigebied

Waar en wat?

Appartement met 3 slaapkamers (max. 6p) in Hochkrimml, gelegen op 1650m hoogte. De woning ligt vlakbij de skipistes en de skiliften van het Zillertal Arena skigebied, en op 10 min. van de hoogste waterval van Europa.

Je kan onze woning virtueel bezoeken!

Voor Wie?

Vrienden en familie kunnen de woning huren aan een vriendenprijsje (pakweg de helft van de courante huurtarieven). Dit is een all-in prijs, water, energie,... zijn inbegrepen.

Als er mensen meegaan die wij zelf niet persoonlijk kennen, betaal je een commercieel gangbare huurprijs.

Bed- en badlinnen

Deze dien je van thuis mee te nemen, er is geen mogelijkheid die ter plaatse te huren. Enkel tijdens het topseizoen zijn beddegoed en handdoeken inbegrepen; de bedden zijn dan al opgemaakt bij aankomst.

Er is een wasmachine en droogkast aanwezig.

Verblijfsperiode

Tijdens het topseizoen (kerst, oud&nieuw, carnaval) wordt er enkel verhuurd van zaterdag op zaterdag. Daarbuiten kan de periode in overleg vastgelegd worden naargelang beschikbaarheid.

Bij vertrek: schoonmaak

Je staat zelf in voor de schoonmaak bij vertrek. Mits voorafgaande afspraak kan je ook de schoonmaak ook laten doen, kostprijs EUR 75.

Aanbod ter plaatse

Hochkrimml is een klein bergdorpje op 1700m. Er zijn meerdere restaurants op wandelafstand, maar voor winkels moet je naar het nabije Krimml of Gerlos. Daar vind je ook de bekendste apr├ęs-ski bars.

Fotoreeks

Prijzen

Vrienden & Familie
Vrienden & Familie + derden
Per Week

Zomer

250
550
Per Week

Winter

700
1495
Kerst/Oud&Nieuw/Carnaval

Topseizoen

2495
2495